VELİLERİN OKUL ZİYARETLERİ İÇİN RANDEVU ALMALARI HAKKINDA DUYURU

Sayın Velilerimiz,

Bakanlığımızca yayımlanan tedbirler kapsamında okul ziyaretleriniz için görüşmek istediğiniz öğretmen ile veya müdür yardımcısı ile görüşerek randevu oluşturmanız gerekmektedir.

Okul girişlerinde nöbetçi öğretmene isminizi yazdırarak, randevunuzu belirtmeniz ve okula giriş işlemlerinizi bu şekilde sağlamanız gerekmektedir. Ayrıca ders esnasında olağanüstü durumlarda  sınıflara girerek öğrencilerinizi dersten almayınız. Okulumuz çıkış saatlerinde öğrencilerinizi okuldan almak için lütfen okulda yoğunluk oluşturmayınız ve size gösterilen bekleme alanlarında kalınız. Kontrolsüz şekilde okul girişlerinin gerçekleşmesinden kaynaklı herhangi bir sorunun oluşmaması adına hassasiyetinizi rica ederiz. Randevularınızı okulumuzun internet sayfasına girerek oluşturabilirsiniz.

Şems-i Bitlis İlkokulu Müdürlüğü Yönetimi