Okul Müdürümüzün Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Okul müdürümüz Nevzat ALCA yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

31-12-2023

"Değerli Velilerimiz, Saygıdeğer Meslektaşlarım, Kıymetli Çalışanlarımız, Sevgili Öğrenciler,

2023 yılını geride bırakırken yepyeni bir yıla umut ve heyecanla giriyoruz. Bizler eğitim camiasının fertleri olarak yeni yılda gerçekleştireceğimiz birçok hedefe odaklanmış bulunmaktayız. Okulumuzun akademik, mesleki ve sosyo-kültürel alanda bölgede lider okul olması ve öğrencilerimizin müreffeh bir ortamda başarıya koşması için yeni yılda da Şems-i Bitlis İlkokulu ailesi olarak canla başla çalışacağız. Dileriz ki geleceğimizin varisleri olan çocuklarımız; vatana, millete faydalı işler yapan, her alanda başarıyı yakalamış, ahlaki değerleri ve insani vasıfları düstur edinmiş bireyler olarak yetişip bizlerin umudu olmaya devam ederler.

Bu vesileyle 2024 yılının herkese hayırlar getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en kalbi duygularımla kutlarım."

Nevzat ALCA

Şems-i Bitlis İlkokulu Müdürü